İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Crop Modası Nedir? 

Crop top denince aklınıza ilk ne geliyor? Her durumda, kırpılmış üst olarak hayal edebileceğiniz birden fazla crop kombinasyonunuz vardır; batılı, etnik giyim veya daha sıra dışı olsun, bu kısa üstler çok moda. Bu da crop modası, crop kombin önerileri araştırmasına yoğunlaşmamızı sağlıyor. 

Değişen trendler ile birlikte moda tasarımı birçok yeni stil ile karşımıza çıkıyor. Bunlardan bazıları, çeşitli durumlar için giyilmek üzere tasarlanabilen crop modasını merkeze alıyor. Crop toplar, kadınlar tarafından daha çok günümüz moda sahnesinde sıcak bir trend olan farklı kombin giyimlerinde görülmektedir. Crop modası, crop kombin önerileri yazımızda, bu trende uygun birçok ipucu bulabilirsiniz.

Crop Kombin Önerileri Nelerdir?

Çiçek desenli veya turuncu veya mavi gibi canlı renklere sahip crop top seçimi yapmanız ideal olacaktır. Bu parçayı bir Jean şort veya dökümlü uzun etekle eşleştirin ve aksesuar olarak bir hasır şapka ekleyin.

Şık bir ifade oluşturmak için crop top, yüksek belli bir pantolonla eşleştirilebilir. Bir ofiste harika bir görünüm için yüksek topuklu stilettolar ve küçük çantalar ile kombinleyebilirsiniz.

Crop Modası Parti Kombinlerine Nasıl Uyarlanır?

Festival sezonunda şatafatlı kıyafetler giymeyi seven biri değilseniz, çiçek desenli etek, kloş etek vb. gibi farklı eteklerle kombinlenmiş bir crop top en iyi seçim olacaktır. Renk olarak uyumlu veya kontrast oluşturan basit bir üst kısmı olan işlemeli bir etnik tarz etek, harika görünecektir.

Bir yaz partisi için, kolsuz veya cool bir omuz ya da açık omuzlu bir crop top harika olacaktır. Açıkta kalan bel kısmını örtmek için çizgili bir blazer ile eşleştirebilirsiniz. Crop toplar genellikle parti giyimi olarak görülür, ancak birkaç parça ile birlikte hemen her konsept için uygundur. Bunlar, bir crop ile stil oluşturmanın birkaç yoludur. Bir sonraki etkinliğinizi, size en çok yakışacak şekilde stilize edilmiş crop top kıyafetlerinizle göz kamaştırıcı bir hale getirebilirsiniz.

Crop moda trendiyle tanışmak istiyorsanız ve ten gösterme konusunda isteksizseniz, ilk kombininizde biraz rahatsız hissedebilirsiniz. Aşağıdaki ipuçları size yardımcı olabilir. Yüksek bel jean pantolon ve omzunuzda blazer ceket ile hoş görünmek için giydiğiniz crop, mükemmel bir kombinasyondur. Daha az cilt ile güzel görünmeyi ve mevcut trendle harika görünmeyi bu şekilde garantileyebilirsiniz. Üstünüze uyan mükemmel bir gözlük çok çekici olacaktır. Bu anlamda genellikle damla ayna gözlükler çok iyi bir tamamlayıcıdır.

Crop Kombinlerinde Nelere Dikkat Edilmelidir?

Crop modasını yakalamanın başka bir yolu da bol crop tarzıdır. Bu, özellikle çok zayıf olanlara yardımcı olacaktır. Cildinizin çoğunu göstermeniz gerekmeyebilir ve bir kolye ve pembe bir rujla çok sevimli görünebilir. Crop top, mükemmel yüksek bel ve hatta normal Jean pantolonunuza uyacak şekilde açık renkli olmalıdır. Göbek kısmı daha fazla ortaya çıkarsa, ek bir çekicilik verecektir. Bu trenddeki en önemli şey, düğmeli rahat bir gömlek giymek ve önünü açık bırakmak. Omzunuzdan geçen küçük bir çapraz çanta size çok yakışacaktır. Ek olarak, cesur bir görünüm vermek için daha az parlak ve koyu tonları olan büyük küpeler takabilirsiniz.

Yüksek belli Jean pantolonlar, crop modası için mükemmeldir. Mavi Jean pantolon, seçilen herhangi bir crop için kolay şıklık sunar. Kemerlerden kaçınılmalıdır. Yüksek bel pantolonlarda kemer kancalarının görünmesi, daha iyi bir detay olacaktır. Kemer ve crop kombinasyonu, bu nedenle çok da iyi bir fikir değildir. Ancak, bel kısmında bir hareketlilik oluşturma isteğiniz varsa, tabi ki buna kulak vermelisiniz. Kombininize uygun taşlı ya da farklı tasarımlara sahip bel zinciri hem cesur hem mükemmel şıklık katacaktır.

İlk yorum yapan siz olun

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir