İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Hasır Şapka Kombinleri Nasıl Olmalı?

Hasır şapka kombinleri nasıl olmalı sorusu genel anlamda hasır şapka tutkunu olan herkes tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Hasır şapkaların önceki sezonlarda sadece güneşten korunmak için kullanıldığı bilinmektedir. Bu nedenle kombin parçası olarak değil sadece koruyucu görev için ekstra bir parça olarak kullanılmaktaydı. Ancak, hasır şapka artık hem tarz oluşturmak için hem de yazın kavurucu sıcağından korunmak için ideal bir seçim olmaktadır. Bu nedenle sıklıkla tercih edilmektedir. Hasır şapka ile birlikte birçok kıyafetinizi farklı bir konseptle kombin oluşturabilirsiniz. Farklı bir imaj oluşturmak adına hasır şapka kombininizde etnik aksesuarlar ve gladyatör sandaletler de tercih edebilirsiniz.

Yazlık kıyafetler arasında sıklıkla kullanılan kot şortlar, hasır şapka ile mükemmel bir görüntü oluşturmaktadır. Üst kıyafetinizi de salaş bir bluz ile tamamladığınız takdirde hoş görüntüler sağlayabilirsiniz. Ayrıca vücudunuzu ön plana çıkarmak istiyorsanız kavisli kesimlere sahip ve vücuda oturan elbiseleri tercih edebilirsiniz. 

Güneşten korunmak için hasır şapka giyebilirsiniz ve aynı zamanda saçlarınızı gizleyebilirsiniz. Şık kıyafet kombinleri oluşturmak adına hasır şapkalar vazgeçilmezdir. Yazlık tişörtler, Jean pantolonlar, şort ve uzun elbiseler ile rahatlıkla kombinlenebilmektedir. Bu anlamda hasır şapkaların kolayca kombinlenip giyilebildiğini söyleyebiliriz.

Hasır Şapka ile Ne Giyilir?

Hasır şapka kombinleri nasıl olmalı sorusuna yanıt vermeye devam edecek olursak, nasıl bir görünüm sağlamak istediğinizin bu noktada önemi büyüktür. Örneğin; kot şort ile giydiğiniz bir hasır şapka, cesur bir görünüm sergileyecektir. Bunu açık renk bir bluz ile tamamlayabilirsiniz. Daha kapalı bir görünüm için uzun elbiselerle hasır şapkaları tercih edebilirsiniz. Elbiselerin çiçek desenli olması ya da geometrik desenli olması, hasır şapka ile yapılan kombinlerde şıklığınıza şıklık katacaktır. Ayakkabı tercihiniz ise sandaletten yana olması gerekir. Böylece yaz mevsimine uygun bir kombin oluşturmuş olacaksınız. Renk tercihi tamamen size aittir. Ancak hasır şapkaların açık sarı tonlarında olduğunu düşünürsek şortunuzun ya da kıyafetinizin koyu renkli olması önerilmektedir. 

Son yıllarda çok sevilen pop art modası da yaz mevsimi için eğlenceli kombinler oluşturur. Pop art elbisenizi, klasik kenarlı bir hasır şapka ile tamamlayabilirsiniz. Ve minimalist bir çanta, aynalı yuvarlak güneş gözlükleri ile birlikte mükemmel kombini oluşturabilirsiniz. Şık bir şehir merkezi ya da şehir dışı buluşmasında rahat ve havalı bir görünüm için bu kombin en ideal seçeneklerdendir.

Bunun dışında, birkaç hızlı değişimle kolayca değiştirebileceğiniz, hemen giyip çıkarabileceğiniz kombinler de oluşturmanız kolaylık sağlayacaktır. Sahilde bir gün batımı yürüyüşü için sonraki plana hazır platform sandaletleri ve uyumsuz küpeleri yanınıza alın. Ya da bir kot ceket ve yeni beyaz spor ayakkabılarla gün batımı yürüyüşü sonrasında birkaç dakikada kulüp eğlencesine hazır olun.

Hasır Şapka ile Her Kombin Yapılabilir Mi?

Hasır şapka modelleri, genel anlamda boyut itibariyle çeşitlilik kazanır. Tüm modeller aşağı yukarı aynı olsa da farklı bir tarz oluşturmak adına önemli bir parçadır. Yapacağınız kombinlerde hasır şapkalara yer vererek farklı bir görünüm oluşturabilir, tarzınıza tarz katabilirsiniz. Aynı zamanda güneşten korunmak adına da hasır şapkaları kullanabilirsiniz. Cesur görünümler için dar ya da kısa elbiseler tercih edebilirsiniz. Bunun dışında genel anlamda plaj şıklığı için düşünülen hasır şapkalar, aslında doğru parçalar ile hemen her kombinde kullanılabilmektedir.

En sevdiğiniz cafede öğle yemeği randevularından sakin sahil yürüyüşlerine kadar her yerde hasır şapkalar mükemmeldir. Yaz kombinlerinizde hasır şapkanızı bağcıklı sandaletler ve püsküllü damla küpeler ile eşleştirebilirsiniz. Özellikle son sezon modasında çok öne çıkan işlemeli elbiseler de bu kombinler için mükemmel bir tamamlayıcıdır. Mükemmel olan bu trend işlemeli elbise ve hasır şapka kombinasyonlarının rüküş olma ihtimali yoktur.

İlk yorum yapan siz olun

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir