İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Siyah Gömlek Kombini Nasıl Olmalıdır?

Modanın ve tekstil dünyanın en zamansız ve risksiz renklerinden biri siyahtır. Modası geçmez ve her vücut tipine uyum sağlar. Birçok kişi tarafından severek tercih edilen bir renk olan siyah rengi, elbiselerde, pantolonlarda ve gömleklerde kurtarıcı bir renk olarak karşımıza çıkar. Özellikle erkek giyiminde en çekici ve iddialı seçimlerden biri olan siyah gömlekler ile kombin yaparken stilinizin sınırlarında kaldığınızdan ve renk uyumlarını yakaladığınızdan emin olmanız gerekmektedir.

Günlük hayatta ya da toplantılarda rahatça kullanılabilen siyah gömleklerin, hem erkek hem de kadınlar için mutlaka dolaplarında olması gereken parçalardan biri olduğunu söyleyebiliriz. Doğru siyah gömlek kombini için ilk olarak kendinize uygun olan siyah gömleği bulmanız gerekmektedir. Hatlarınıza oturuşu bakımından size en uygun olan siyah gömleği tercih etmeniz gerektiğini söyleyebiliriz.

Siyah gömlekleri, siyah takım elbiselerin içerisinde kullanarak renk açısından bütün ve dikkat çekici bir kombin yapabilirsiniz. Siyah gömlek sayesinde, takım elbiselerle bütünleşmiş olan klasik beyaz gömlek görüntüsünden kurtularak tarzınıza farklı bir yorum katabilirsiniz. Siyah gömleklerin bu şekilde şık ve klasik kullanılmasının yanında eğer sizin tarzınız klasiğin ötesinde daha casual ise blazer ceketlerinizle birlikte siyah gömleklerinizi kullanmayı deneyebilirsiniz. Özellikle kış aylarında siyah rengine uyumlu olarak yapabileceğiniz lacivert, bordo ya da haki rengi ceket seçimleriyle casual stilinizi en çekici şekilde yönetebilirsiniz.

Yaz Aylarında Siyah Gömlek Nasıl Kombinlenir? 

Eğer siyah gömleklerinizi yaz aylarında da değerlendirmek istiyorsanız, o zaman daha hafif kumaşlarla gömleklerinizi kombinlemeyi tercih edebilirsiniz. Chino ya da ince kumaş pantolonlarla birlikte kot pantolonlarınızla da gömleklerinizi kombinleyerek dinamik bir görüntüye sahip olabilirsiniz.

Kadınlarda Siyah Gömlek Kombini Nasıl Olmalıdır?

Siyah gömlekten bahsedildiği zaman akla ilk olarak erkek modası gelse de, kadınlarda hayatlarının büyük bir parçasında siyah gömleklerin kurtarıcı kombinlerinden faydalanabilirler. Erkeklerde genellikle tek kumaş üzerine çalışılan siyah gömlekleri kadınlarda daha farklı kumaş ve tarzlarda görebilmek mümkündür. Kumaş türü, kesimi ve modeliyle birlikte siyah gömleklerin kadınların hayatında daha sık kullanıldığını söyleyebiliriz.

Siyah gömlek kombini nasıl olmalı? Siyah rengin risksiz olması ve birçok renkle uyumlu bir hava yakalayabilmesi açısından şık ve rahat ortamların her birine uyum sağlayabildiğini söyleyebiliriz. Bu nedenle kadınlar için siyah gömlek ve beyaz pantolonla yapılacak şık kombinler bir ofis gününü geçirmeye yardımcı olan klasik seçimlerden biri olabilir. Geniş paçalı kumaş pantolonlarla birlikte kırmızı, turuncu ya da krem renkte seçimler yaparak kombinlerinizi çeşitlendirebilirsiniz.

Ya da yalnızca hareketli bir gün için kot pantolonunuz ve spor ayakkabılarınızla yaptığınız kombin sayesinde gününüzü özgürce geçirebilir ve herhangi bir leke ya da iz konusunda tüm endişelerinizi bir süreliğine kenara koyabilirsiniz.

Yorumlar kapatıldı.