İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Long Bob Kimlere Yakışır?

Kadınlar zaman zaman saç stillerinden sıkılarak yeni tarz arayışına girerler. Ancak yüz şekli ve birçok unsur nedeni ile her saç modeli herkeste çok iyi durmaz. En çok sevilen ve ünlülerin sıklıkla tercih ettiği saç modeli olan long bob ise oldukça popüler bir tarzdır. Dolayısıyla bir arayışa giren kadınlar, long bob kimlere yakışır diye merak ederler. Bu soruya kısa ve net bir cevap olarak herkese yakışır diyebiliriz. 

Long bob, yüz şekline bakılmaksızın herkese mükemmel yakışacak sayılı saç modelleri arasında yer alır. Bu harika uzun küt kesim saçlar gerçekten çok güzel ve çekici. Bu saç stili, yeterli hacim ve dokuyu sağlayarak saçların daha gür ve canlı görünmesine yardımcı olur.  Asimetrik kenarların yarattığı çekicilik, gerçekten çekici ve göze hitap eden çok kadınsı bir görünüm yaratır. 

Long Bob Stili Neden Tercih Edilir?

Bu güzel ve büyüleyici saç modeli gerçekten muhteşem ve kolay kullanımı ile büyüleyici. Long Bob saç stilinin bir tarafı kısa kesilmiş, diğer tarafı ise rüzgara kendini bırakarak saçları dışarı atıyor. Bu asimetrinin etkisi gerçekten harika ve güzel. Aynı şekilde, hem çok feminen hem de çok spor tarzda kullanılması avantajı, bu harika saç stiline cazibe ve stil katıyor. Aynı zamanda çok uzun ya da çok kısa saçlar gibi şekil vermek için saatlerinizi harcamanız da gerekmez. Biraz saç köpüğü ile hafif doğal dalgalar yaparak, dışarı çıkabilirsiniz.

Genel anlamda dalgalı olarak kullanımı tercih edilen bu saç stili, her tarza kolaylıkla uyum sağlar. Saç rengi, giyim tarzı, makyaj stili gibi aslında saça göre belirlenmesi gereken etkenler, long bobda tamamen serbesttir. Bu da söz konusu stilin tercih nedenleri arasında öne çıkmasını sağlar.

Long Bob Saç Stilinde Saç Renklerinin Etkisi Nedir?

Bu saç stiline cazibe ve stil katan saç renklerinin güzel etkileşimi ile karakterizedir. Dahası, kısa ve uzun taraflarla kontrast, bu fantastik saçın çekiciliğini arttırır. Long bob saç stili gerçekten çok kadınsı ve çekici. Bu saç modeli, güzel dalgalı saç telleri ile karakterizedir. Aynı şekilde, daha kısa tarafın saçları çeneye kadar uzanır. 

Ombre ya da sarı tonlarda saç renklerinde mükemmel görünür. Ama tabii ki bu konuda sadece sarışınların şanslı olduğunu söyleyemeyiz. Siyah saçta da oldukça çekici görünüm veren bu kesim stili, bir anlamda joker tercihtir. Bu saç kesimini seçtiğinizde diğer tüm kombin parçaları ve saç rengi konusunda özgürsünüz.

Long bob saç modeli günümüzde kadınlar arasında en popüler ve en göz alıcı saç modellerinden biridir. Victoria Beckham, Rihanna ve Paris Hilton gibi ünlülerin bu saç stilini sergiledikleri görülmüştür. Bu saç modeli, diğer taraftan daha uzun bir yan bölüme sahiptir. 

Yorumlar kapatıldı.