İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Mom Jean Kışın Nasıl Giyilir?

Mom jean, oldukça sevilen bir stildir ve çok yönlüdür. Rahat stil, skinny kotlara hoş bir alternatiftir, stil vermek kolaydır ve bunları tüm yıl boyunca giyebilirsiniz. En soğuk mevsimde bile şık ve trend görünmenizi sağlayabilirler. Mom jean kışın nasıl giyilir? Buna dair detayları ilgili yazımızda bulabilirsiniz. Bu sayede bu çok yönlü stili kış kombinlerinizde de kolaylıkla kullanmanın tadını çıkarabilirsiniz.

Mom jean kışın nasıl giyilir? Diye soracak olursanız buna ilk olarak tabii ki boyfriend parçalar önerilir. Mom jean ile boyfriend ve oversize parçalar kusursuz bir bütünlük sağlarlar. Kışın mom jean giyerken şık kıyafetlerden gündelik kıyafetlere kadar birçok stil imkanı vardır. Örneğin; oversize blazer ve mom jean kıyafet fikirleri bu yüksek bel jean modelini şekillendirmenin harika yollarından biridir. Burada en önemli kısım; mom jean modelini, oversize bir blazer ile dengelemektir. Harika bir kurtarıcı gardırop parçası diyebiliriz. 

Mom Jean Kombinleri Nasıl Olmalı?

Blazer ceket ve mom jean kombinleri, inanılmaz bir popülariteye sahiptir. Ancak eğer siz kış kombininizde blazer ceket ve balıkçı yaka kazak tercih etmiyorsanız, tabii ki çok çeşitli seçenekler var. Daha rahat bir görünüm istiyorsanız, bisiklet yaka bir sweatshirt, bu görünümü şekillendirmenin başka bir yoludur. Bir çift kahverengi bot ile görünümü nötr tutabilirsiniz. Soğuk günlerde ekstra sıcaklık için rahat bir boyunluk ya da örme atkı ekleyebilirsiniz.

Bir motorcu ceketi, siyah kazak ve motorcu botları, mom jean kombini tamamlamanın harika yollarından biridir. Arkadaşlarla buluşma ya da bir parti için mükemmeldir. Siyah kombin parçaları, her zaman daha zayıf ve daha şık görünüm sağlar. Mom jean ile rahatlığı yakalarken, daha kilolu görünmemek için siyahın hilesini kullanabilirsiniz.

Mom Jean ile Casual Kombin Nasıl Oluşturulur?

Stil oluşturmanın başka bir yolu da çok sevilen casual tarzı kullanmaktır. Bir balıkçı yaka body, mom jean pantolon ve spor ayakkabı, her zaman geçerli sayılan, fazla uğraşılmamış şık kombinlerdendir. Mom jean ile kombinleyeceğiniz kazak ya da body, bilekte botlar ya da spor ayakkabılar her gün için harika olabilir. Bunlar, mükemmel ve zahmetsiz oluşturulmuş şık bir görünümdür. Örme kazaklar bu yıl büyük bir kış moda trendi olarak karşımıza çıkıyor. Daha rahat olmak için kullanılan mom jean pantolon, bu kazaklar ile kusursuz şekilde eşleşir. Yine sezon trendi küçük ve şık çantalar, u kombine uyum sağlayacaktır.

Kış aylarında genellikle partiler veya tatil yemekleri organize edilir. Beyaz bir bisiklet yaka kazağınızı, şık bir çift topuklu ayakkabı ile şekillendirmek ideal seçim olabilir.  Şişme mont, bel çantası ve spor ayakkabılar da bu görünümü tamamlayabilir. Mom jean kombinlerindeki en büyük avantaj ise; özgür olmanızdır. Parçaları birbiri ile zıt kombinlemediğiniz sürece mom jean pantolonlar efsanedir.

Yorumlar kapatıldı.