İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Sofistike Giyim Tarzı Ne Demek?

Fransızca kökenli olan Sofistike kelimesi, karmaşık ve yanıltıcı anlamlarını taşımakla beraber kültürlü ve bilgili gibi anlamları da vardır. Sofistike tarzı, modanın hiçbir kuralını içermez, tamamen hayal dünyanızdan beslenen, istediğiniz renk ile istediğiniz deseni kullanabileceğiniz bir tarzdır. Sofistike tarzda giyinen kadınlar, kendini yansıttıkları için en doğal ve en iyi kendini tanıyan kişilerin kullandığı bir tarzdır denilebilir. 

Sofistike Giyim Tarzında Neler Kullanılır?

Sofistike giyim tarzına sahip olan kadınlar bir kumaş parçasını bile aksesuar olarak kullanabilirler. Senenin moda tarzını takip etmek yerine dolaplarında bulunan kıyafetler ile oluşturulmuş kombinler yaparlar. Moda kurallarını önemsemezler ve daha çok kendilerini nasıl rahat hissederler ise o kıyafetleri tercih ederler. Fakat bu şıklıklarına önem vermedikleri anlamına gelmez, sofistike giyim tarzı şıklığın en hoş halidir diyebiliriz. 

Sofistik giyim tarzınızı kendiniz oluşturabilirsiniz aslında tek kriter bu diyebiliriz, moda olmuş desenleri ve renkleri aklınızdan çıkartıp kendinize yakıştırdığınız giysiler ile sofistike giyim tarzınızı oluşturabilirsiniz. Sofistike giyim tarzı kombinler nasıl olmalı? Bazen yıllar önce aldığınız kıyafeti gün yüzüne çıkartarak diğer kıyafetleriniz ile kombin yaparsınız ve işte sofistike şıklığı ortaya çıkmış olur. Sofistike giyim tarzını benimseyen kadınlar başkaları ne düşünür diye düşünmektense kendilerini nasıl iyi ve rahat yansıtacaklarını düşünerek tarzlarını oluştururlar ve alışverişlerini de buna göre yaparlar, alırlar ve kullanırlar en güzel yanı da sanırım bu, çünkü hepimizin dolabında zamanında beğenip aldığımız ve bir daha asla kullanmadığımız kıyafetlerle doludur, bunları kullanmak hem müthiş hissettirirken aynı zamanda ekonomimize de rahatlama sağlar. 

Sofistike Giyim Tarzı Kombinler Nasıl Olmalı? 

Modası geçmiş, artık kullanılmayan ürünlere küçük dokunuşlarla kendi modana uydurmak istemez misin? Örneğin modası geçmiş bir pantolonun paçalarını kıvırarak kullanmak veya bir kemerle taçlandırma sofistike giyim tarzına örnek olabilir. Bu kombini bir bluz ile birleştirebilirsiniz. Altına ise, spor veya günlük kullanım ayakkabınızı giyerek, yanınıza da klasik bir el çantası alarak kolayca şık kombininiz tamamlamış olursunuz. 

Özgün olmak isteyen kadınların tercihi olan, sofistike tarz ile modaya uymak ve uyumlu kıyafet kombin yapma derdinden kurtulursunuz.

Yorumlar kapatıldı.