İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Esmer Tenli Kadınlara Hangi Renkler Yakışır?

Esmer renk tonuna sahip kadınların hem kendilerine hem de yakın çevrelerine en sık sorduğu soru sanırım bu olabilir, hangi rengi kullanmalıyım? Renkli kıyafetlerin yalnızca beyaz tenlilere yakıştığını düşünüyorsanız; düşüncelerinizi gözden geçirmeli ve renkli kıyafetlere dolabınızda yer açmalısınız. Çünkü güzellik uzmanlarına göre renkleri en iyi taşıyan ve gösteren esmer cilt tipleridir. Üstelik sıradan renklerin yanında parlak ve pastel tonlar olmak üzere renkler esmerlere daha çok yakışıyor. Esmer tenli kadınlara hangi renkler yakışır sorusunun cevabı için yazımızı okumaya devam edebilirsiniz.

Kırmızı Esmer Tenli Kadınlara Yakışır Mı?

Esmer kadınların tercih edebileceği kırmızı renk hem iddialı hem de gösterişli bir renktir, özellikle esmer renk tonu ile kırmızının gösterişi daha da ortaya çıkmaktadır, eğer kırmızı giymekten çekiniyorsanız mutlaka denemeniz gereken bir renk. Bütün kıyafetlerde kırmızıyı deneyip size yakışıp yakışmayacağınızı görmelisiniz, denemekten çekinmeyin. Özellikle parti, gösteri ve özel günlerde kullanabileceğiniz bir renk olarak yeri ayrı diyebilirim.

Esmer Tenli Kadınlara Yakışan Renkler Nelerdir?

Lacivert

Lacivert rengi esmer kadınlar tarafından kullanılmaktan çekinilen bir renktir, kırmızı gibi. Yalnız bu algının gerçeği ise en yakışan renklerden biridir hem ton olarak uyumlu hem de mavinin anlamı gibi huzurlu bir renktir. Özel günlerde elbise, etek ve abiye olarak da bu rengi tercih edebilirsiniz.Yalnız tabii ki kıyafetlerin tonları çok önemlidir, koyu tonlar olması size daha hoş bir görünüm kazandıracaktır.

Mor ve Mürdüm

Mor rengin koyu veya açık her tonunu esmer kadınlar rahatlıkla kullanabilirler çünkü hem tatlı bir görünüm elde ederken aynı zamanda ton uyumu ile müthiş bir seremoni söz konusudur. Mor rengi sadece kıyafet olarak değil, çanta, ayakkabı ve özellikle aksesuar olarak kullanmak, hoş olan görünümünüze daha da hoşluk ve güzellik katacaktır.

Açık-Soft Pembe

Bu renk sizi şaşırtabilir, çünkü çok fazla tercih etmediğinizi duyar gibiyim. Fakat aslında bu da ön yargı ile bakılan ama aslında ton uyumunu yakaladığınız da müthiş hoş gözüken bir renktir. Hatta güzellik uzmanlarına göre esmer ten rengine en yakışan renk olarak görülmektedir, özellikle saç rengi olarak da son dönemde moda olan bu renk esmer kadınlar için mükemmel bir öneridir diyebilirim. Sadece kıyafet olarak değil özellikle oje ve saç rengi olarak da tercih edebileceğiniz en iyi renk pembe rengi olabilir. Hem dışarıdan hem de aynaya baktığınız da kendinizi iyi hissetmesine ve pembenin verdiği mutlu duyguyu hissetmenize sebep olacaktır.

 

Yorumlar kapatıldı.